Onderhoud

Uw interieur en uw met zorg geselecteerde meubelen, vloerbedekking en raamdecoratie moeten natuurlijk zo lang mogelijk mooi blijven!

Tips gebruik & reiniging meubelen
Bij aanschaf krijgt u van de specialisten van Haverkort Interieurs de nodige tips en adviezen voor het gebruik en de reiniging van de materialen. Welk soort onderhoud een meubel of vloer nodig heeft hangt sterk af van het materiaal waaruit deze is vervaardigd. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en onderhoudsbehoeften. Ook hangt de onderhoudsbehoefte af van de wijze en intensiteit van het gebruik.

Vloer- & meubelschade
Meubelen en vloerbedekking hebben bijvoorbeeld meer te lijden wanneer ook kinderen en/of huisdieren er intensief gebruik van maken. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Er zijn vele mogelijkheden om toekomstige schade aan uw meubelen en/of vloer te voorkomen!

Onze partners in onderhoud & reparatie
Het topmerk James is onze partner als het gaat om onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen voor uw vloeren en meubelen. Ook werken wij vaak samen met Floorfriendly. Vaak zijn doppen, glijders of wieltjes onder een meubel niet geschikt voor de vloer. Deze voorzien van vilt of teflon voorkomt beschadigingen aan uw vloerbedekking en stelt u in staat uw meubelen te verschuiven zonder krassen of lawaai te maken. Ook Oranje Furniture Care is onze partner. Oranje Furniture Care levert absolute topkwaliteit als het gaat om onderhoud en reparatie van uw meubelen.

Service & garantie
Ontstaan er onverhoopt toch beschadigingen aan uw nieuwe meubel? Maakt u zich geen zorgen. Op al onze meubelen krijgt u minstens drie jaar CBW-garantie. Bij Haverkort Interieurs mag u bovendien rekenen op persoonlijke en perfecte service. Wij geven u graag een tevredenheidsgarantie.

Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!