Leolux

Comfort, kwaliteit, kunst en duurzaamheid. Dat zijn de kenmerken van een Leolux tafel, eetkamerstoel, fauteuil, bank of hoekbank.
Nederlands vakmanschap sinds 1934! Exclusief voor jou: een niet te missen designstuk. Met Leolux denk je generaties vooruit! De kennis en kunde welke opgebouwd is in meer dan acht decennia geven dit merk een beslissende voorsprong. Niet altijd zichtbaar aan de buitenkant, maar duidelijk voelbaar als u gaat zitten.
Leolux staat bekend om zijn eigenzinnige ontwerpen en fraaie, verfijnde afwerking. Maar altijd krijgt ‘aangenaam zitten’ de hoogste prioriteit!
Het merk combineert de ambacht van toen met de moderne technieken van nu.
Elk Leolux meubel wordt speciaal gemaakt naar uw specifieke wens en smaak.
Leolux is Nederlands bekendste designproducent. Het team van designers, heeft als doel mooie, luxe zitmeubelen toegankelijk én betaalbaar te maken voor het grote publiek. Haverkort mag zich Leolux Select Store noemen. Wij tonen een ruimere collectie. U bent hier bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken!

Leolux inspiratie
Leolux 15
Leolux 20
Leolux 19
Leolux 17
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!