Comfort & Relaxstudio

Haverkort Interieurs… dan zit u goed! Goed zitten is een hele persoonlijke zaak. In onze comfort- en relaxstudio vindt u de fraaiste en meest innovatieve fauteuils, relaxfauteuils, banken en hoekbanken. Zoals de relaxfauteuils van Stressless, Topform, De Toekomst en Comfirst. Van modern tot tijdloos. Van standaard tot maatwerk. U krijgt gegarandeerd kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs!

Relaxfauteuils
Haverkort Interieurs biedt u legio mogelijkheden als het gaat om bijzondere en ultracomfortabele (relax)fauteuils en (hoek)banken. Niets zit zo lekker en vertrouwd als uw eigen fauteuil of bank. Wilt u nu eens actief zitten of lezen, dan weer relaxen of rusten? Onze relaxfauteuils passen zich volledig aan uw behoeften aan.

Gratis zitadvies op maat
Kies voor een fauteuil, relaxfauteuil, bank of hoekbank in de maat die bij u past, van extra small (XS) tot extra large (XL). Ook een fauteuil of relaxfauteuil die u zelf kunt verstellen kan een goede optie voor u zijn. Veel banken en hoekbanken zijn uitgerust met een (verborgen) relaxfauteuil. De hoogte en diepte kunt u naar wens verstellen. Uw adviseur van Haverkort Interieurs helpt u graag!
Samen vinden we het zitmeubel waarop u het best en prettigst zit.

Maatwerk (relax)fauteuils
Als goed zitten niet goed genoeg is voor u, dan maken we er maatwerk van. Uw nieuwe fauteuil of relaxfauteuil is u dan letterlijk op het lijf geschreven. Resultaat: u zit perfect en uw lichaam wordt optimaal ondersteund. Onze specialisten nemen de tijd om ervoor te zorgen dat u straks jarenlang kunt genieten van perfect zitcomfort.

Ervaar het zelf!
De allernieuwste technische snufjes voor fauteuils en relaxfauteuils bieden u ongekend veel mogelijkheden. Dit is echt iets dat u zelf moet ervaren! Komt u ook eens uitgebreid proefzitten in de comfort- en relaxstudio van Haverkort Interieurs?

Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee ontdekt u hoe het voelt wanneer uw lichaam zich volledig kan ontspannen. Neem gerust uw boek of tijdschrift mee, want wij finetunen de (relax)fauteuil tot u zeker weet dat u perfect zit. Daar willen we de tijd voor nemen.
Natuurlijk is proefzitten gratis en vrijblijvend!

Fauteuils & relaxfuncties
De fauteuils van De Toekomst, Bree’s New WorldCartel LivingDesign on StockEvidenceGelderlandLabelLeoluxPode en Topform verenigen kwaliteit en design met zitcomfort. Ook zeer aangenaam: probeer een fauteuil die voorzien is van aangename relaxfuncties. Zoals die van Beautiful LifeFeelings en Montèl. Of zoekt u een fauteuil met ingebouwde sta-op-hulp? Haverkort heeft ‘m voor u.

Relaxfauteuils: ultiem zitgenot
Het summum van zitgenot? Een ultraflexibele fauteuil die zich als een kameleon aan u aanpast. Draaien, naar achteren hellen, een rugleuning en voetensteun die apart instelbaar zijn, een hoofdsteun die op- of afgezet kan worden, een verstelbare hoogte en diepte… en meer! Test de professionele relaxfauteuils van De Toekomst, Stressless, Topform of Comfirst eens en ervaar hoe perfect zitcomfort voelt.

Het nieuwe zitten!
Zitten zoals u nog nooit gezeten heeft? Ultieme ergonomie en subliem design? Een uiterst opvallende eyecatcher in uw leefruimte, die al uw gasten zullen willen uitproberen? Probeer de kniestoel, de zadelstoel of een andere Varièr bij Haverkort Interieurs. U zult versteld staan!