Harvink

Meubels die je raken nog voordat je zit. Een Harvink is ervoor gemáákt om u de hoogste vorm van ontspanning en comfort te bieden. Elk oogstrelend ontwerp roept verwondering en emotie op.
Elk model heeft een frame van hout of metaal en een binnenzijde met kussens.
Sander Prinsen kiest in zijn ontwerpen het liefst voor metaal. Het materiaal fascineert en inspireert hem. “Het is hard en zacht. En tegelijkertijd zacht en lenig. Ik creëer er ranke meubels mee, die lijken te zweven.”
Goed te weten: een Harvink is op en top Nederlands, want elk meubel is volledig vervaardigd van materiaal van eigen bodem, waarbij gekozen is voor duurzaamheid.
De bekleding is slijtvast, terwijl de hoezen tóch afritsbaar zijn. Zo weet u zeker dat u jarenlang verliefd blijft op uw bijzondere Harvink.
Nieuwgierig geworden naar Harvink? Kom gerust eens langs en laat u inspireren.

Harvink inspiratie
Harvink 11
Harvink 15
Harvink 13
Harvink 14
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!