Geschiedenis

Het is 1936. Joop Haverkort stapt op zijn bakfiets en begint zijn ondernemerschap. Hij adviseert, verkoopt en geniet van het contact met zijn klanten. Al snel wordt de onderneming uitgebreid en runt Joop zijn manufactuur op de benedenetage van een woonhuis. Na verloop van tijd groeit de winkel uit tot een meubelzaak. In 1969 stapt zoon Herman, even gedreven als zijn vader, de zaak in.
Hij neemt deze over in 1980.

Woonsensatie
Het bedrijf floreert, maakt naam en groeit uit tot een waar begrip in de regio. Ook de showroom is reusachtig geworden; een woonsensatie die maar liefst 10.000 m² meet en een enorm en breed assortiment heeft. Haverkort Interieurs biedt een complete interieuroplossing, inclusief fraaie woonaccessoires. Voor elk budget.

Drie generaties
In 2003 stapt de derde generatie het bedrijf in: Kay Haverkort. Naar verwachting zal hij Haverkort Interieurs in de loop der jaren gaan overnemen. Over hem zegt Herman Haverkort: “Kay heeft, net als zijn opa en vader, echt hart voor de zaak.” Haverkort Interieurs bloeit als nooit tevoren, zelfs in economisch minder gunstige tijden. De oorzaak hiervan is kristalhelder.

Betrouwbaar & stabiel
Haverkort Interieurs is een gerenommeerd familiebedrijf met eigen panden en een bevlogen team. Dat betekent dat het bedrijf betrouwbaar en stabiel is, zelfs in tijden van crisis. Maar de onderneming onderscheidt zich op veel meer fronten van andere meubelzaken.

Passie & vakmanschap
Haverkort Interieurs wordt gerund door mensen met liefde voor het vak. Die liefde is ons met de paplepel ingegoten. U profiteert van kennis en vakmanschap die vanaf 1936 zijn doorgegeven, versterkt en verfijnd. In de zaak, thuis bij de klant, op woonbeurzen, vroeger bij ons aan de keukentafel en tegenwoordig op onze ontwerpafdeling. Van generatie op generatie op generatie.

U krijgt de deskundigheid en kwaliteit van nu, met die eerlijke, échte service van toen. Ons enorme assortiment, ons kritisch oog voor design en innovatie en de professionaliteit en ervaring van ons team doen de rest.

Haverkort 10
Joop Haverkort