Banz Bord

U wilt stijlvol wonen?
Geef uw woonruimte een extra dimensie met de zwevende wandmeubels van Banz Bord! Banz Bord bewijst dat moderne en functionele vormgeving, ruimte, opbergmogelijkheden en betaalbaar design wél samengaan.
Met zijn tijdloze design is Banz Bord een uniek zwevend concept, waarbij wandkasten en wandplanken onafhankelijk van elkaar op elke plek onzichtbaar aan de wand kunnen worden gemonteerd. Banz Bord verschaft u ongekende vrijheid om uw wandmeubel volledig naar persoonlijk voorkeur in vorm, kleur, maatvoering en situatie samen te stellen. Al 55 jaar is Banz Bord uitvinder, pionier en producent van “zwevende design wandplanken en kasten” van buitengewoon hoogwaardige topkwaliteit. Het strakke, volkomen tijdloze design van de in Nederland geproduceerde wandmeubels van Banz Bord maakt dat u er niet snel op uitgekeken zult raken.
Op zoek naar betaalbaar design? Haverkort Interieurs biedt kwaliteit en luxe voor elke portemonnee!

Banz Bord inspiratie
Banzbord 1
Banzbord 5
Banzbord 3
Banzbord 2
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!