Metaform

Metaform staat voor maatwerk, flexibiliteit en modern design.
Een Metaform tafel bestaat dikwijls uit meerdere onderdelen, waardoor u het meubel flexibel en naar eigen wens kunt inzetten.
Zo ontwierp het merk verschillende bijzettafel- en salontafelsets die bestaan uit twee of drie losse units, die al dan niet variëren in grootte. Bovendien kunnen de meeste Metaform tafels voor u op maat gemaakt worden.
De collectie van Metaform bestaat uit allerlei tafels zoals salontafels, bijzettafels, wandtafels en eetkamertafels.
De frames van de Metaform tafels zijn gemaakt van staal dat gelakt, verchroomd of van RVS is. Het staal wordt in de eigen fabriek gelast en afgewerkt. Kwaliteit  is gegarandeerd! Geniet van de schoonheid van de meubelen van Metaform bij Haverkort. Welk design zou de bekroning zijn op uw interieur?
Kom gerust eens langs, onze woonadviseurs helpen u graag!

Metaform inspiratie
Metaform 2
Metaform 1 1
Metaform 5
Metaform 3
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!