Gelderland

Modern design, geïnspireerd door Scandinavische ontwerpen. Dat is Gelderland.
Dit Hollandse meubelmerk werd al opgericht in 1935 en het ambachtelijke vakmanschap van toen zien we ook nu nog terug in de ontwerpen van de diverse Gelderland
banken en fauteuils.
Met een Gelderland haalt u een stukje kwaliteit en klasse in huis. De banken en fauteuils zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De romp bestaat voornamelijk uit massief beukenhout, waarop u maar liefst 20 jaar garantie krijgt.
Praktisch is een Gelderland ook: de hoezen zijn afneembaar en kunnen perfect worden gereinigd, of vervangen door een andere hoes.
Zou houdt u uw Gelderland mooi up-to-date.
Bij Gelderland ligt de nadruk ligt op het zitcomfort. Gelderland zitmeubelen hebben een vulling van polyether en koudschuim, waardoor u op een Gelderland uitermate lekker zit. “De tijd vliegt” Alles lijkt sneller te gaan en te moeten veranderen. Maar de Gelderland klassieker 6511 en 7610 met zijn tijdloze vorm trekt zich daar weinig van aan.
Alleen de vernieuwde pootjes dan, die zijn net iets meer van nu. En daarmee weer bij de tijd voor de komende jaren.

Gelderland inspiratie
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!