Eigen montageteam

Het eindresultaat van uw aankoop staat of valt met de kwaliteit van de montage. Haverkort Interieurs garandeert u dat deze uitermate professioneel uitgevoerd wordt door ons eigen montageteam.
Voor u niets minder dan perfectie.

Perfecte uitvoering
Onze rol naar u toe is ten eerste informerend en adviserend. Maar als het om de uitvoering gaat zijn wij scherp sturend. U krijgt ons eigen team van professionele en speciaal opgeleide monteurs ter beschikking. Zo kunnen we absoluut garanderen dat u het beste van het beste krijgt en dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop.

Ervaren montageteam
Het monteren van bijvoorbeeld een op maat gemaakt wandsysteem is een klus waarbij ervaring en zorgvuldigheid absoluut noodzakelijk zijn voor een perfect eindresultaat. Onze ervaren en gedreven monteurs zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, waardoor er nauwkeurig en efficiënt gewerkt kan worden.

Tevredenheidsgarantie
Het montageteam van Haverkort Interieurs komt langs… en daarna is het klaar. Als wij uw tv- of audiomeubel of uw wandsysteem bij u thuis monteren sluiten we, indien gewenst, ook meteen uw apparatuur netjes voor u aan. Kabels en snoeren worden vakkundig weggewerkt. Daarbij hebben wij oog voor detail.

Eigen team van stylisten
Maar Haverkort biedt meer. U wilt dat het totale plaatje klopt? Ons eigen team van stylisten kan zorgen voor de afstyling met de juiste accessoires. Wij vertrekken niet voordat we blije gezichten zien. Die garantie kunnen wij u gemakkelijk geven. Onze bevlogen medewerkers zijn pas tevreden als u dat bent.

Haverkort… en dan het is áf!