Service & Garantie

Haverkort Interieurs is erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen. Dat betekent dat een aanschaf bij Haverkort Interieurs u gegarandeerd jarenlang woonplezier oplevert!
Op al onze meubelen krijgt u minstens twee jaar CBW-garantie.

Uw woonplezier gegarandeerd
De duur van de garantie kan variëren per merk en meubel. Zo krijgt u op de meubelen van bankenspecialist Montèl bijvoorbeeld al vijf jaar constructiegarantie. Op een Stressless meubel krijgt u zelfs tien jaar constructiegarantie en bij de beukenhouten romp van onze Gelderland banken en fauteuils behoort maar liefst 20 jaar garantie.

Garantieplan leer en stof: 7 jaar All in House Premium Service
Een speciaal garantieplan voor leer en stof, dat schade aan meubelen voor u oplost. 7 jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe zitmeubel! Deze garantie is van toepassing als u te maken heeft met vlekken of beschadigingen van het leer of de stof. De oorzaak van de schade kan heel breed zijn; van gemorste vloeistoffen tot brandgaten of bijtschade door huisdieren. 7 jaar bescherming met onze verzorging-, vlekken- en constructieservice!

Perfecte service
Weet u nog van vroeger? Echte en eerlijke service, betrouwbaar advies en ‘de klant is koning’ ? U vindt het nog bij Haverkort Interieurs! Wij bieden u persoonlijke en perfecte service en geven u graag een tevredenheidsgarantie. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent.

Als adviseurs staan wij naast u en denken met u mee. Bent u wat minder tevreden of heeft u onverhoopt een klacht? We vinden samen een oplossing. Altijd.

Reparatie & vervanging
Wilt u een nieuwe bekleding voor uw bankstel of relaxfauteuil? Moeten er onderdelen van uw eetkamerstoelen of salontafel vervangen worden? Wilt u de zittingen of kussens van uw loveseat of hoekbank laten bijvullen? Deze dingen en meer worden uiterst zorgvuldig voor u geregeld door onze afdeling Service. Voor ons is elke klant een VIP. Rekent u maar op perfecte service!

U kunt op ons rekenen!
Bij Haverkort Interieurs weet u precies waar u aan toe bent. Ook als het gaat om de levering en/of montage van uw meubelen. Onze afdeling Planning houdt exact in de gaten of onze leveranciers uw bestelling op tijd bij ons leveren. Loopt het een keer anders dan verwacht, dan informeren we u direct. U bent te allen tijde volledig op de hoogte.