Haverkort  »  Merken  »  Gealux

Gealux

Gealux is al jaren een van de specialisten van goed en comfortabel zitten. De collectie van Gealux is innovatief, met een oogstrelend design en eigen karakter. 
De relaxfauteuils uit de Gealux collectie kunnen worden voorzien van slimme comfortfuncties. De gewenste comfortstand kan zowel manueel als elektrisch worden ingesteld. De rugleuningen van de fauteuils hebben een verstelbare hoofdsteun, ook wel topswing genoemd.
Naast de verschillende slimme comfortfuncties kunnen de modellen geleverd worden in tal van kleuren lederen en stof.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van meubelen is Gealux in staat om techniek, comfort, design en functionaliteit samen te voegen tot een uniek meubelen waarin u optimaal kunt relaxen.

Nieuwsgierig naar Gealux? Probeer dan eens een comfortabele fauteuil van Gealux, ze zullen u verrassen!

Gealux inspiratie
Gealux 1
Gealux 26
Gealux 28
Gealux 25
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!