Haverkort  »  Merken »  Pode

Pode

Pode is een jong, Hollands designlabel met een heel eigen stijl.
De kleurrijke stoelen, fauteuils, loveseats, banken en hoekbanken van Pode worden geproduceerd in de fabriek van het succesvolle merk Leolux, in Venlo.
Pode levert kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Pode wordt gemaakt door vakmensen. De designer ontwerpt, de meubelmaker maakt. Geen productiewerk maar vakmanschap! Een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, ontworpen door internationale topdesigners en die elkaar stuk voor stuk aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel. Pode maakt gebruik van het door Leolux ontwikkelde Q-frame: een topconstructie met echte houtverbindingen die u verzekert van jarenlang plezier van uw bank, loveseat of fauteuil.
Bij een Pode hoeft u niet te zoeken naar klittenband, ritsen of hoezen. Die zijn er niet. Elk onderdeel van een meubel wordt apart gestoffeerd en zit dus lekker ‘strak in het pak’.
Het schuim en de vering van een Pode zijn van zeer hoge kwaliteit. Hoe dat zit? Heerlijk!
Ervaar het zelf en kom geheel vrijblijvend proefzitten bij Haverkort!

Pode inspiratie
Pode 8
Pode 14
Pode 9
Pode 13
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!