Designstraat

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes?
U vindt ze in de spraakmakende Designstraat van Haverkort Interieurs!

Uw leefruimte: zo uniek als u
U bent uniek. Kies voor meubelen die zo uniek zijn als uzelf. Bijzondere combinaties die uw interieur persoonlijk en anders maken. Meubelen die uw levensstijl vertolken en gemakkelijker maken.
Een fascinerende eyecatcher die erom vraagt bewonderd te worden.
Kies voor uw eigen definitie van comfort!

De allernieuwste woontrends
Het updaten van ons aanbod is een proces dat continu doorloopt. We zijn altijd op jacht naar vernieuwing en noviteiten. De allernieuwste woontrends ziet u gewoon het eerst bij Haverkort Interieurs. En daar zijn we trots op!

Designstraat
Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat. Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m². De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & PilatPodeEvidence en Topform. Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!

Eindeloos vergelijken & combineren
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Pastoe en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen? Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten;
zij helpen u hier graag bij.

Alle stijlen onder één dak
Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: Bert PlantagieBree’s New WorldCartel LivingDe PloegDesign on StockEvidenceFeelingsGelderlandInterstarJabKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew SityRiegel wanddesignStresslessPastoePilat & PilatPodeTopformVarièr.