Onze merken
10.000 m2 woonplezier!

Warm, sfeervol en uiterst comfortabel? Of liever modern, minimalistisch design?
Wat uw smaak ook is, de keuze voor Haverkort Interieurs is snel gemaakt. Haverkort Interieurs is een woonsensatie in Steenwijksmoer vlakbij Coevorden, die maar liefst 10.000 m² meet en vele, zeer gevarieerde collecties in huis heeft. Van Riegel, Bert Plantagie, Pode, Cloak en Harvink tot DTP Interiors, Eleonora en By Boo. Haverkort Interieurs biedt een complete interieuroplossing voor elk budget.

Alles onder één dak

Haverkort Interieurs heeft een heel eigen en persoonlijk karakter. We zijn geen woonboulevard, maar wel net zo compleet: van tafels en eetkamerstoelen tot kasten, hoekbanken, loveseats en (relax)fauteuils. Ook voor betaalbaar design, zoals de verrassende, nieuwe collectie van Montèl, gaat u naar Haverkort! Bovendien kunnen wij uw vloerbedekking, raambekleding en woonaccessoires verzorgen. Haverkort… en het totaalplaatje klopt.

Kwaliteit voor elk budget

Op zoek naar een echte eyecatcher of gewoon een leuke hoekbank? Haverkort Interieurs heeft alles in huis voor elk budget. Loopt u zeker onze Montèl Brandstore even door, voor 1001 zeer betaalbare mogelijkheden. Uniek in Drenthe! De bank is mooi, de prijs nog mooier. Een fraaie loveseat, strakke eetkamerstoelen, een verrassende salontafel of een ultracomfortabele relaxfauteuil? Haverkort is uw partner voor design meubelen van Pilat & Pilat, Gelderland, Design on Stock, Leolux, Stressless, Topform en nog veel meer geprezen merken!

Persoonlijk advies op maat

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar interieuradvies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat. Haverkort heeft een heel team van specialisten in huis, onder wie experts op het gebied van modern wonen en lifestyle.

Tel: 0524 512 603
Mail: info@haverkort-interieurs.nl