Comfirst

Klasse en kwaliteit. Dat zijn de hoofdingrediënten van Comfirst eetkamerfauteuils, fauteuils en banken.
De ontwerpen van Comfirst worden met passie en grote zorgvuldigheid uitgewerkt. De eetkamerfauteuils, fauteuils en banken van Comfirst zijn modern vormgegeven en hebben een hoge mate van zitcomfort.
Uw eigen Comfirst bank of fauteuil kan op maat worden gemaakt, geheel naar uw eigen persoonlijke wensen. Comfirst = maatwerk!
Optioneel is de innovatieve schuifzitting: hiermee kunt u de zitdiepte instellen, die past bij uw lengte en gewicht. Ook de zithoogte is aan te passen in romp.
Nederlands vakmanschap van de bovenste plank.
De Comfirst collectie biedt 2-zits, 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zits banken en een heel scala aan fauteuils en relaxfauteuils.
Laat u vrijblijvend adviseren bij Haverkort!

Comfirst inspiratie
Confirst 1
Comfirst 4
Comfirst 2
Comfirst 3
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!