Haverkort  »  Woontextiel

Woontextiel
vloer raam studio

Woontextiel. Een belangrijk onderdeel van uw interieur, want hiermee maakt u het helemaal af. Woontextiel brengt nuance in uw interieur en bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Daar moet dus veel aandacht voor zijn, want met de juiste oplossingen vergroot u uw woongenot en voelt u zich extra thuis. Met oog voor detail helpen de vakmensen van Haverkort u bij de totstandkoming van uw unieke interieur.

De gloednieuwe Vloer + Raam Studio ondersteunt u met een breed assortiment en bijna oneindig veel ideeën. Hier vindt u alles op het gebied van woontextiel. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van bijvoorbeeld laminaat, pvc, marmoleum, vinyl of tapijt? Dan bent u aan het juiste adres. Ook op het gebied van raamdecoratie is er volop keuze: duette en plissé, horizontale- of verticale jaloezieën, (duo) rolgordijnen of sfeervolle shutters? We hebben alles in huis om aan uw wensen te kunnen voldoen. Zo is er een uitgebreide collectie karpetten en hebben we zelfs horren. Kom dus gerust langs en laat u inspireren in onze Vloer + Raam Studio!

Woontextiel inspiratie
SFEER 4
SFEER 3
SFEER 2
SFEER 1
Vakmanschap

Gaat u een nieuw huis bouwen, uw huidige huis verbouwen of gaat u verhuizen?
Wij zijn er om uw woonwensen te vervullen. Hierbij willen we u inspireren en zetten we al onze vakkennis in om tot het perfecte plaatje te komen. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. We komen daarom graag bij u thuis om u te adviseren. Desgewenst krijgt u van ons kleur- vloer- of behangstalen mee zodat u thuis kunt ervaren hoe materialen en kleuren zich gedragen in uw eigen vertrouwde omgeving. Hierin denken we graag mee en geven we vrijblijvend advies.

Nadat u uw keuze heeft bepaald, maken wij een afspraak en meten wij vloeren en ramen voor u in. Als het bestelde product binnen is wordt het door onze vakkundige monteurs bij u thuis gemonteerd.

Specialist woontextiel

Ik ben nu twee jaar werkzaam bij Haverkort en bijna vijftien jaar werkzaam in de woninginrichting. Sinds een jaar vertegenwoordig ik de Vloer + Raam Studio. Ik geniet er elke keer weer van om aan het eind van een traject een supermooi eindresultaat te bewonderen.

Ik weet nooit wat de dag zal brengen, maar geen dag is hetzelfde. Mijn uitdaging is mensen te helpen bij het vinden van een interieur dat hen op het lijf geschreven is. Waarin zij zich gelukkig, veilig en ‘thuis’ voelen. Met een leuk en enthousiast team helpen wij onze klanten zo goed mogelijk bij het uitzoeken van hun nieuw interieur, van A tot Z. Bent u benieuwd wat ik voor úw interieur zou kunnen betekenen? Graag tot ziens!