DTP Interiors

De collectie van DTP Interiors kenmerkt zich door de zorgvuldige gekozen ontwerpen, een combinatie van strakke metalen frames met verweerd gerecycled hout uit Azië. Het verweerd gerecycled hout ademt een gevoel  voor stijl, natuur en historie. Naarmate het hout ouder wordt wint dit aan warmte en karakter en is zacht en prettig in gebruik.
Van barkrukken tot salontafels en van kasten tot eetkamerstoelen: met de uitgebreide collectie van DTP Interiors creëer je in een handomdraai en nieuw interieur.
De meubels zijn grotendeels vervaardigd uit gerecycled hout uit Azië, waarin het natuurlijke karakter goed terug te zien is dankzij de vlekken, scheuren en korrels in het hout.
Dit maakt dat ieder meubel uniek is.
De handgemaakte meubels uit de DTP Interiors collectie zijn vervaardigd uit hergebruikt hout en zijn een ware eyecatchers in het interieur.

DTP Interiors inspiratie
DTP 1
DTP 2
DTP 4
DTP
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!