By Boo

Stijlvol meets stoer. Dat is By-Boo. Dit frisse jonge merk heeft een heel eigen stijl die innovatief, opvallend en kleurrijk genoemd mag worden.
Robuust en stoer, maar ook chique en modern.
By-Boo meubelen zijn veelal uitgevoerd in een combinatie van hout en metaal of blik en zijn degelijk, modern en retro tegelijk.
De eetkamerstoelen van By-Boo hebben een sober design maar toch een zeer prettige, comfortabele zit.
Een ontwerp van By-Boo is per definitie een eyecatcher in uw leefruimte! Naast salontafels, bijzettafels en eetkamerstoelen kunt u bij Haverkort ook terecht voor prachtige karpetten, decoratie en bijzondere opvallende verlichting uit de By-Boo collectie. Op zoek naar die ene bijzondere lamp die uw stijlvolle leefruimte die stoere finishing touch geeft? By-Boo ontwikkelde een lijn met zeer opvallende verlichting, gemaakt van hout en metaal.
By-Boo staat voor stoere ontwerpen die sterk zijn in hun eenvoud. De meubelen van By-Boo zijn de finishing touch voor elk interieur!

By Boo inspiratie
By Boo 4
By Boo 2
By Boo 1
By Boo 3
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!