Kendix

Op zoek naar originele en hoogwaardige gordijnstoffen of raambekleding die de sfeer van uw interieur versterken en uniek maken?
Haverkort Interieurs laat u graag kennismaken met de exclusieve stoffen van Kendix.
De opvallende dessins in de collectie van Kendix en het oog voor detail van deze gerenommeerde stoffen fabrikant zijn internationaal vermaard. De collectie van Kendix
bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog.
De collectie van Kendix is ingedeeld in 6 woonsfeergroepen: Multi colour, Nature, Sun, Moon, Light en Sign. Deze sfeergroepen helpen u bij het bepalen van de gewenste
sfeer in uw huis.
Het wooncomfort van vandaag wordt bepaald door de kwaliteit, kleur en vlakverdeling van de aanwezige materialen en de lichtinval in een woonruimte. Gordijnen en raambekleding spelen hierin een zeer grote rol en zijn absoluut sfeerbepalend.
Uiteraard denken de specialisten van Haverkort graag met u mee. Laat u inspireren en adviseren door één van onze adviseurs.

Kendix inspiratie
Kendix 2 1
Kendix 12
Kendix 6
Kendix 3 1
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!