Passe Partout

Passe Partout wordt ontworpen in België en vervolgens handgemaakt in Europa. Gemaakt met passie.
De collectie is warm, rijk, en uitermate uitnodigend!
Passe Partout staat voor rijke stoffen, mooie materialen, verrassende combinaties en prachtige accessoires. Loungen in optima forma. Wauw!
Een super sfeervolle, rijk gemeubileerde loft met een loungy warme uitstraling. Prachtig aangekleed met de mooiste accessoires. Een aanwinst voor onze collectie.
Ontdek ‘Low Dining’. Low Dining voelt, vanwege de minder hoge stoelen en tafel, minder formeel dan tafelen aan een ‘hoge’ eethoek; en ook vele malen relaxter! Actief relaxen, maar wél aan tafel. Het is dineren en loungen tegelijk op een set die een kruising is tussen een eethoek en een loungeset. Een klasse apart. Kom dit vernieuwende concept bekijken en uitproberen in onze Passe Partout Studio. De collectie straalt kwaliteit, warmte, comfort en innovatie uit.

Passe Partout inspiratie
Passe Partout 5
Passe Partout 2
Passe Partout 3
Passe Partout 1
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!