ijcoon

ijcoon maakt designklassiekers van de toekomst. De producten zijn niet alleen een aanwinst voor uw interieur, maar zorgen ook voor een ultiem relaxmoment.
De meubels van ijcoon worden ontwikkeld in een fabriek in Gelderland, waar het ambacht van meubels maken al meer dan 100 jaar wordt uitgeoefend. Dit gebeurt met veel passie door een team van vakmannen en -vrouwen. Van het ontwikkelen van een elektrisch systeem voor de relaxfauteuils van ijcoon tot het stofferen van de meubels. ijcoon streeft ernaar dat de meubels zo veel mogelijk dichtbij worden gemaakt. Voor bijvoorbeeld relaxfauteuil Vera worden handmatig de mooiste stukken leer van een huid geselecteerd.  Doordat veel materialen en onderdelen in hun eigen huis of in Europa worden gemaakt, houdt ijcoon grip op het ontwerpproces en blijft de voetafdruk van het interieurlabel klein. Het resultaat? Dankzij hun gerenommeerde productontwikkeling garanderen ze deze hoge kwaliteit en vakmanschap.

Dutch design is wereldwijd bekend en is inmiddels veel meer dan puur Nederlands design. Het zijn gebruiksvoorwerpen met een functioneel en esthetisch doel, maar ook met een verhaal. Dat geldt ook voor IJcoon.

Maak kennis met de designklassiekers van de toekomst van ijcoon. Onze specialisten adviseren u graag!

ijcoon inspiratie
ijcoon 8
ijcoon 6
ijcoon 5
ijcoon 4
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!