Jess Design

U wilt iets bijzonders? De zitmeubelen van Jess Design zijn net zo eigenzinnig als u!
Dit toonaangevende Nederlandse design merk onderscheidt zich door opvallend gevormde zitmeubelen waar de hartstocht vanaf druipt.
Jess Design is een baanbrekend Nederlands design merk uit Oss dat als trendsetter vooroploopt in de wereld van de design zitmeubelen. Jess Design staat voor bijzondere, kwalitatief hoogwaardige ontwerpen met eigenwijze vormen, de mooiste materialen en opvallende kleuren.
De ontwerpers van Jess Design kunnen bouwen op 20 jaar ervaring en dat resulteert in schitterende zitmeubelen met een uiterst hoog comfort. Elk uniek Jess Design ontwerp straalt een natuurlijke puurheid en een diepe schoonheid uit, die vanuit het hart van het meubel lijkt te komen.
Een meubel van Jess Design is eigenwijs en verleidt. Jess Design is lef en passie!
Kom proefzitten bij Haverkort en ontdek de Jess Design collectie!

Jess Design inspiratie
Jess Design 9
Jess Design 7
Jess Design 10
Jess Design 8
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!