De Ploeg

De Ploeg is vernieuwend, tijdloos en integer. De vakmensen van De Ploeg ontwikkelen ambachtelijke meubelstoffen en raambekleding en werken uitsluitend met duurzame en eerlijke materialen. Daarbij staat respect voor de mens en de wereld om ons heen centraal en krijgt het comfort van de leef- en werkomgeving van de mens de hoogste prioriteit. De meubelstoffen worden toegepast op meubels van topmerken.
Bij het ontwerpen van onze meubelstoffen staan functionaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal.
Uniek is dat De Ploeg collecties naadloos op elkaar aansluiten en er combinaties tussen meubel- en gordijnstoffen gemaakt kunnen worden. De hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen die door De Ploeg ontwikkeld worden zijn ambachtelijk geweven.
De Ploeg staat garant voor warmte en optimaal menselijk comfort, maar ook voor design stoffen en raambekleding van topkwaliteit die slijtvast en duurzaam zijn.

De Ploeg inspiratie
De Ploeg 14
De Ploeg 11
De Ploeg 4
De Ploeg 12
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!