Riegel

Het optimaal inrichten van een woonruimte is vaak een lastige klus. Maar niet voor Riegel, het zusje van het Hollandse designmeubelmerk Interstar.
Riegel biedt maatwerkoplossingen voor elk interieur. De exacte invulling van elke module waaruit uw wandsysteem is opgebouwd? Die bepaalt u zelf. Tot op de millimeter.
Samen ontwerpen we uw ideale Riegel wandsysteem.
De flexibele wandsystemen, solitaire kasten en dressoirs van Riegel geven u als klant volledig vrij spel. Want als we zeggen ‘flexibel’ dan bedoelen we ook: flexibel! Bij een wandsysteem van Riegel worden staanders tussen de grond en het plafond geplaatst. Daartussen kunnen open/gesloten kasten worden geplaatst; maar ook een haard is mogelijk. Uw specifieke woonwens is voor Riegel een uitdaging!
Haverkort laat dit uitvoeren door hun eigen vakkundige montageteam. Zo weet Haverkort zeker dat u het beste van het beste krijgt en dat de afwerking perfect is.

Riegel inspiratie
Riegel 1
Riegel 8
Riegel 3
Riegel 6
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!