Haverkort  »  Merken  »  Cloak

Cloak inspiratie
Cloak klein
Cloak klein 3
Cloak klein 2
Cloak klein 1
Cloak

Pure eenvoud, logisch in vormgeving en toch verrassend. Dat is de Cloak.
Vorm, functie en vakmanschap komen samen en versterken elkaar in elk Cloak design.
Een bank een ingetogen, tijdloze en vanzelfsprekende uitstraling geven, alsof deze er altijd al was… maar wie goed kijkt wordt tóch verrast! Dat is de kunst die ontwerper Hans Daalder als geen ander verstaat en keer op keer weet te vertalen naar een nieuw zitmeubel. Een armlegger die dienst doet als armleuning, tafeltje of poef, een bank met schuivende rugdelen, een voetensteun verstopt onder de bank…Daalder voorziet elk model van een knipoog.
Pure vormgeving, pure kwaliteit, puur comfort en simpel tegelijk….Cloak is een opvallende collectie tijdloze en hoogwaardige banken. Elke Cloak verrast!
U kunt uw Cloak naar wens ‘aankleden’ en daarbij kiezen uit een breed scala aan bekledingsmaterialen, zowel stof als in leder.
U krijgt zelfs 10 jaar garantie op de constructie van elke Cloak.
Cloak maakte in 2004 als oer-Hollands label haar entree en is niet meer weg te denken uit de designwereld.
Bekijk de bijzondere Cloak collectie bij Haverkort.

Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!