Beautiful Life

De Provence… veel mensen zijn dol op de heerlijke, warme ambiance van deze streek. Zou het niet heerlijk zijn om dat gevoel in uw eigen huis te creëren? Dat kan, met de prachtige meubels en lifestyle artikelen van Beautiful Life. C’est bon, la vie!
De meubelen van Beautiful Life kenmerken zich door robuust, onafgewerkt hout. Dikwijls zijn de noesten en groeven in de tafels en eetkamertafels nog zichtbaar.
Beautiful Life straalt vakmanschap uit, waarvoor alleen de beste materialen zijn gebruikt, zoals schitterend hout, prachtige stoffen in zachte tinten en stoer kwaliteitsleer. Banken, fauteuils (ook met relaxfuncties), eetkamerstoelen en kasten, maar ook de tafels van Beautiful Life geven uw leefruimte meteen een bijzondere en mooie uitstraling.
Wilt u die heerlijk nonchalante, Franse sfeer in uw eigen interieur creëren? Dan kunt u bij Haverkort Interieurs echt uw hart ophalen. In onze inpandige woonboerderij vindt u een speciale afdeling landelijk en lifestyle, die maar liefst 1500 m² groot is.
Wilt u ook kennismaken met onze Beautiful Life collectie? Kom deze prachtige meubelen bekijken bij Haverkort Interieurs.

Beautiful Life inspiratie
Beautiful Life 1 1
Beautiful Life 4
BEautiful Life 6
BEautiful Life 8
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!