Pilat & Pilat

Pilat & Pilat is een zuiver en helder merk, sterk en stoer in zijn eenvoud. Dit Friese familiebedrijf ontwikkelde zich van een werkplaatsje in Friesland tot een succesvolle fabriek in Bosnië. Pilat & Pilat koos dit land vanwege de uitgestrekte bossen, waardoor er duurzaam geproduceerd kan worden.
Pilat & Pilat staat voor puur Hollands vakmanschap en degelijke, duurzame design meubelen. De tafels, stoelen, kasten en banken van Pilat & Pilat zijn gemaakt van eerlijk hout en hebben een robuuste, sobere uitstraling. De meubelen lijken eenvoudig, maar schijn bedriegt; de productie van elk ontwerp vereist een complex en ambachtelijk houtbewerkingsproces. De vormgeving maakt een Pilat & Pilat een tikkeltje eigenzinnig.
Pilat & Pilat heeft een zeer gevarieerde collectie met onder meer tafels, bureaus, stoelen, eetkamerstoelen, kasten, dressoirs, wandkasten, boekenkasten en banken.  
Leuk detail: elk meubel uit de Famylje-collectie van Pilat & Pilat draagt de naam van een familielid. Een Pilat & Pilat is een must-have voor elke liefhebber van ambachtelijk bewerkt hout in prachtige kleurnuances.
Spreekt dit merk u aan? Bekijk de kwaliteit van Pilat & Pilat bij Haverkort.

Pilat & Pilat inspiratie
Pilat Pilat 1
Pilat Pilat 3
Pilat Pilat 6
Pilat Pilat 8
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!