Huiscollectie

De bestverkochte ontwerpen, de paradepaardjes van Haverkort Interieurs en de favorieten van onze specialisten: ze vormen samen onze Huiscollectie.
Onze interieurspecialisten stelden hoogstpersoonlijk onze Huiscollectie voor u samen, in samenwerking met een aantal geselecteerde leveranciers.
De selectie vindt plaats op basis van hun eigen gevoel voor design, hun jarenlange ervaring in de interieurbranche en hun regelmatige bezoeken aan (inter)nationale woonbeurzen. Alle meubelen in onze Huiscollectie hebben een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.
Haverkort Interieurs biedt kwaliteit en luxe voor elke portemonnee!

Huiscollectie inspiratie
Huiscollectie 8
Huiscollectie 1
Huiscollectie 9
Huiscollectie 2
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!