Stressless

Het bijzondere Noorse meubelmerk Stressless brengt comfort naar een hele nieuwe dimensie. Een Stressless fauteuil, relaxfauteuil, bank of hoekbank stelt u in staat om volledig te ontspannen en onthaasten. Even ontsnappen aan de hectiek van alledag en de stress helemaal van u laten afglijden.
Ontstressen is geen overbodige luxe. Uw lichaam en geest vragen om een Stressless!
Stressless brengt comfort naar een hele nieuwe dimensie. Even Stressless! Welke Stressless fauteuil of relaxfauteuil past perfect bij u? Gaat u voor een klassieker of spreken de slanke lijnen en het stalen frame van de Stressless Metro u aan? Zoekt u een ultracomfortabele en volautomatische fauteuil of bank waarop u perfect kunt zitten én liggen? Stressless ontwierp hem en Haverkort heeft hem voor u klaarstaan!
Dankzij de flexibele modules kunt u kiezen uit drie maten, die voorzien zijn van een gepatenteerde slaapfunctie, hoofd- en lendensteun en een gebruiksvriendelijk glijsysteem. Elke Stressless bank of fauteuil vindt zijn oorsprong in de Ekornes® fabriek in Sykkylven, gelegen tussen indrukwekkende bergen en fjorden. U kunt zich voorstellen dat deze bijzondere omgeving de ontwerpers van Stressless inspireert tot het creëren van fauteuils, relaxfauteuils, luxe banken en hoekbanken die de mens evenveel innerlijke kalmte en helderheid brengen als de natuur in al zijn glorie. Uit respect voor deze natuur wordt elke Stressless op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. 
Komt u ontstressen in onze Comfort & Relaxstudio, wij zien u graag bij Haverkort!

Stressless inspiratie
Stressless 13
Stressless 9
Stressless 12
Stressless 2
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!