Variér

Ons lichaam heeft van nature de behoefte om te bewegen. Eigenlijk zitten we te veel, maar dit is niet altijd te voorkomen. Zitten funest voor het lichaam? Niet als u zit op een Variér! De designers van het Noorse merk Variér nemen bij elk ontwerp het menselijk lichaam als uitgangspunt. 
Variér ontwikkelt bijzondere stoelen, fauteuils en relaxfauteuils die inspelen op de behoefte van ons lichaam om actief te zijn. Uw ruggengraat neemt op een dynamisch zitmeubel zijn natuurlijke kromming aan, waardoor de druk op de rug vermindert en de rugspieren sterker worden.
Zitten op een Variér verbetert uw ademhaling en doorbloeding, waardoor uw concentratievermogen toeneemt en uw algehele gezondheid verbetert.
Kiest u voor de kniestoel, de zadelstoel of een andere ergonomische stoel of fauteuil van Variér? U zit altijd goed. Letterlijk! Variér combineert opvallend design met subliem comfort. Dit is het summum van zitgenot!
Een Variér ondersteunt uw lichaam, stimuleert beweging en verbetert uw gezondheid. Zo bent u, wanneer u zit, toch gezond bezig.

Variér inspiratie
Varier 3
Varier 1
Varier 4
Varier 7
Alle stijlen onder één dak!

U kunt eindeloos vergelijken & combineren bij Haverkort Interieurs!
Welke stijl en welke prijsklasse spreken u aan? Hoe kan ik meubelen van Castelijn, Pode en Design on Stock met elkaar combineren? Welke Stressless past het best bij mijn huidige meubelen?
Een groot voordeel van Haverkort Interieurs is ons ruime en gevarieerde aanbod. U kunt eindeloos vergelijken en combineren. Dit is bovendien de hobby van onze interieurspecialisten; zij helpen u hier graag bij.

Bij Haverkort Interieurs vindt u onder meer volgende merken: 
Banz Bord, Beautiful LifeBert PlantagieBree’s New World, By Boo, CastelijnCartel Living, CloakDe PloegDesign on Stock, De Toekomst, DTP Interiors, EleonoraEvidenceFeelings, FSMGelderland, Harvink, HuiscollectieInterstarJab, Jess DesignKendixLabelLeoluxMetaformMontèlNew Sity, Passe Partout, PastoePilat & PilatPode, Riegel, Seuren, Stressless, SunwayTopformVarièr.

Designstraat bij Haverkort!

De allernieuwste trends op het gebied van vormgeving en functionaliteit? De meest opvallende en excentrieke ontwerpen? Veelzijdige design meubelen met innovatieve snufjes? Modern design in optima forma vindt u in onze Designstraat.

Haverkort Interieurs selecteert continu de fraaiste, meest opvallende en duurzaamste design meubelen voor u. En die selectie is zeer veelzijdig en uitgebreid, want onze woonsensatie meet maar liefst 10.000 m².

De Designstraat verbindt de verschillende afdelingen van de merken met elkaar. Van Bert PlantagieGelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, PodeEvidence en Topform.
Hier ziet u het nieuwste van het nieuwste. Inspirerend!