Maatwerkstudio's

Een standaard wandkast kan een prima oplossing zijn voor uw interieur. Maar met een wandsysteem op maat haalt u echt alles uit uw interieur wat erin zit! Datzelfde geldt voor een (relax)fauteuil of (hoek)bank. Standaard is goed. Maatwerk is beter. Voor het beste maatwerk in zitmeubelen en wanddesign gaat u naar Haverkort Interieurs. Wij zijn dé specialist van Noord-Nederland!

Maatwerk fauteuils & banken
Als u echt goed zit wordt uw lichaam optimaal ondersteund en ervaart u een subliem zitgenot. Dat is pas ontspannen! U voelt de stress van u afglijden. Perfect zitten moet u echt beleven. Kom geheel vrijblijvend proefzitten bij Haverkort! Onze specialisten begeleiden u en maken aanpassingen aan de fauteuil of (hoek)bank. Tot u het ultieme zitcomfort ervaart. Neem gerust uw boek of tijdschrift mee!

Meer informatie over perfect zitten en onze Comfort & Relaxstudio

Maatwerk wanddesign
Bij standaard kasten moet u uw wensen aanpassen aan de mogelijkheden van de kasten. Bij maatwerk wanddesign passen wij de kasten aan, zodat deze aan uw praktische wensen en smaak voldoen. Voor honderd procent. Een professioneel wanddesign maakt uw interieur echt áf en kan zeer breed ingezet worden: als open en/of gesloten kastensysteem, maar ook als vitrinekast, boekenkast, tv-kast, room divider, sidetable en/of dressoir. Veelzijdig dus!

Professioneel wandsysteem
Onze specialist komt bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. En die mogelijkheden zijn eindeloos! Zeker bij Haverkort Interieurs. Wij werken nauw samen met de fabrikanten en kunnen u daarom de allernieuwste opties aanbieden.

Wanddesign interieurplan
Een wanddesign kan hangen, op poten staan of geklemd worden. Wanddesign van Riegel kan in vrijwel elke kleur uitgevoerd worden en kan gecombineerd worden met verlichting en/of glas. Welke uitstraling en functies moet uw wanddesign krijgen? Samen met uw specialist maakt u een professioneel interieurplan. Ook voor zeer betaalbaar wanddesign gaat u gewoon naar Haverkort. Wij zorgen voor een optimaal wanddesign dat past binnen uw budget! Naast Riegel leveren wij ook wanddesign van onder meer Castelijn, Banz Bord, Interstar en Pastoe.

Functies wandsysteem
Uw tv- en/of audioapparatuur kan in het wandsysteem geplaatst worden. Ook mogelijk is een fraaie inbouwhaard, zelfs naast de tv! Haverkort heeft de kennis, de middelen en de vaste samenwerkingspartners om dit perfect voor u te regelen.

Details & afstyling
Onze professionals hebben oog voor detail. Denk aan het aansluiten van uw apparatuur en het perfect wegwerken van snoeren en kabels. Maar ook kan ons eigen team van stylisten zorgen voor de afstyling met de juiste accessoires. Wij vertrekken pas als we blije gezichten zien!

Montage wandsysteem
Een perfecte montage is essentieel voor het eindresultaat van uw wanddesign. Daarom sturen wij onze eigen gespecialiseerde vakmensen. Ons montageteam beschikt over zeer veel ervaring en vakkennis, juist op dit specifieke gebied. Haverkort Interieurs maakt het áf. Tot in de kleinste details.