Advies & Inspiratie

Wonen is beleven!
Wonen is beleven. Uw leefruimte is de plek waar u woont, leeft, lacht met vrienden, tafelt met familie, plannen maakt, nieuwe herinneringen creëert en oude ophaalt, feestviert… het is bovendien de plek waar u zich volledig moet kunnen ontspannen. Even bijkomen van de drukte van alledag.

Uw interieur: sfeervol & uniek
Richt uw leefruimte stijlvol, smaakvol en sfeervol in. De sfeer van uw interieur kan heel bepalend zijn voor uw humeur! Omring uzelf met mooie dingen die u inspireren. Uw interieur moet bovendien praktisch en functioneel zijn. Het moet uw levensstijl mogelijk en makkelijker maken. Comfortabel en gerieflijk.

Uw persoonlijke woonadviseur
Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat. Haverkort heeft een heel team van specialisten in huis, onder wie experts op het gebied van modern wonen en lifestyle.

Trends & inspiratie
Onze specialisten spotten opkomende trends voor u door de meest interessante woonbeurzen te bezoeken. De allernieuwste woontrends ziet u daarom het eerst bij Haverkort Interieurs. Op de beurzen doen we veel inspiratie op, waarmee we ons aanbod updaten en verbeteren. Komt u op uw beurt bij ons inspiratie opdoen?

Diverse studio’s
Inspiratie opdoen voor een smaakvol interieur met karakter: dat kan volop bij Haverkort Interieurs! Bezoek onze bijzondere woonboerderij, de fascinerende Designstraat, de professionele maatwerkstudio voor wanddesign en de Comfort & Relaxstudio. Na het bekijken van alle collecties en maar liefst 10.000 m² aan meubelen en lifestyle heeft u zeker ideeën genoeg!

3D-advies op maat
Uw persoonlijke woonadviseur voorziet u van informatie en advies. Als u maten, plattegrond en/of foto’s meeneemt, dan kan uw specialist een uniek interieurontwerp voor u maken, met behulp van de Navigram 3D Roomplanner. Maar ook een kleur- en verlichtingsplan en een professionele afstyling regelen wij voor u. Zo groeien inspiratie en ideeën uit tot een fascinerend en concreet plan.