Over ons

Met 10.000 m² aan design en lifestyle is Haverkort Interieurs, gelegen te midden van een prachtig stukje natuur, een ware woonsensatie. Wij leveren maatwerk, uitstekende service en een perfect eindresultaat. Haverkort Interieurs… dan is het áf!

Haverkort biedt meer…
Haverkort Interieurs biedt een complete interieuroplossing, inclusief fraaie woonaccessoires. Voor elk budget. Haverkort Interieurs is met afstand de meest veelzijdige specialist in de regio als het gaat om design, lifestyle en maatwerk. U vindt ons in Steenwijksmoer, dichtbij Coevorden in Drenthe.

Echte service bestaat nog!
Bij ons krijgt u het beste van nu met het vakmanschap en die eerlijke, échte service van toen. Bij Haverkort Interieurs bent u als klant nog koning! Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee.

Haverkort ontzorgt van A tot Z
Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht die zij krijgen. Voor ons is elke klant een VIP. De medewerkers van Haverkort Interieurs zetten graag dat stapje extra voor u! Wij ontzorgen desgewenst van A tot Z. Van interieuradvies en –ontwerp tot eindresultaat en afstyling. U weet zeker dat u het beste van het beste krijgt.

Passie en vakmanschap
Haverkort Interieurs is een vertrouwd familiebedrijf. Al decennialang. Onze liefde voor het vak is ons met de paplepel ingegoten. U profiteert van kennis en vakmanschap die vanaf 1936 al drie generaties zijn doorgegeven en versterkt.

Terras