IMG_7546.jpg

Interieursadvies

U wilt een bijzonder interieur met karakter. Kleuren, materialen, raambekleding, vloerbedekking en meubelen moeten samensmelten tot een harmonieus en uniek geheel: uw interieur.
De plek waar u leeft.

Haverkort biedt meer!
Een interieurarchitect of -stylist inhuren dan maar? Niet nodig. Haverkort heeft alles in huis voor een schitterend thuis. Professioneel interieuradvies van een specialist? Een professioneel 3D-ontwerp? Service van de zaak. En de montage? Wij sturen ons eigen ervaren montageteam. Afstyling?
Wordt geregeld. Haverkort biedt meer!

Uw interieur = maatwerk
De mogelijkheden voor de inrichting van uw leefruimte reiken zo ver als uw fantasie! Bent u op zoek naar een enkel meubel, of wenst u een totaal interieurplan? Uw persoonlijke woonadviseur van Haverkort vergelijkt verschillende stijlen, merken en prijsklassen met elkaar en geeft u gratis interieuradvies op maat.

Uw woonwens centraal
Welke indeling haalt het beste uit uw leefruimte? Welke kleuren en materialen brengen de sfeer die u zoekt? Gaat u voor trendy of tijdloos? Uw interieurspecialist maakt voor u een persoonlijk advies op maat en denkt met u mee. Ook als het gaat om het implementeren van uw huidige meubelen in het totaalplaatje.

3D interieuradvies op maat
Uw woonwens is voor onze experts een uitdaging! Haverkort Interieurs levert maatwerkoplossingen. Met behulp van maten, plattegrond en/of foto’s van uw leefruimte laat de interieurspecialist van Haverkort Interieurs u de mogelijkheden in 3D zien, middels de Navigram 3D Roomplanner. Dat kan in de zaak of bij u thuis, net wat u prettig vindt. Wij nemen alle tijd voor u.

Haverkort… en dan is het klaar
Wij kunnen desgewenst het totale plaatje voor u verzorgen.
Wandsystemen, raambekleding, vloerbedekking… maar ook kleuradvies en een professionele verlichtingsoplossing op maat. U wilt een inbouwhaard? U wilt dat alle snoeren en kabels strak worden weggewerkt? Een professionele afstyling met perfecte woonaccessoires? Haverkort regelt het voor u.

Mooiweer Styling & Decoratie
Een professionele afstyling met perfecte woonaccessoires? Ook dat regelt u gewoon bij Haverkort Interieurs. In ons pand vindt u een vestiging van Mooiweer Styling & Decoratie, specialist op het gebied van afstyling. Laat u inspireren door een grote collectie decoratie, schilderijen, verlichting, kapstokken, spiegels, zijdearrangementen en nog veel meer. Vindt u het lastig om te kiezen? De stylisten van Mooiweer Styling & Decoratie komen graag bij u thuis om voor u de puntjes op de i te zetten met de juiste accessoires.