Woonsferen
Maak kennis met veelzijdig mooi!
Warm, sfeervol en uiterst comfortabel? Of liever modern, minimalistisch design? Wat uw smaak ook is, de keuze voor Haverkort Interieurs is snel gemaakt. Haverkort Interieurs is een woonsensatie in Steenwijksmoer vlakbij Coevorden, die maar liefst 10.000 m² meet en vele, zeer gevarieerde collecties in huis heeft. Van Bert Plantagie, Gelderland en Leolux tot Pilat & Pilat, Rolf Benz, Topform en Montèl. Haverkort Interieurs biedt een complete interieuroplossing voor elk budget.
Keuze uit de mooiste merken
Inspiratie opdoen voor een smaakvol interieur met karakter: dat kan volop bij Haverkort Interieurs! Bezoek onze bijzondere woonboerderij, de fascinerende Designstraat, de professionele maatwerkstudio voor kasten op maat en de Comfort & Relaxstudio. Of onze Leolux Select Store, Bert Plantagie & Montèl Brandstore, Harvink, Rolf Benz en Topform Studio. Na het bekijken van alle collecties en maar liefst 10.000 m² modern design en industrial lifestyle heeft u zeker ideeën genoeg!
Onze merken
Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat. Haverkort heeft een heel team.
ONTDEK ALLE MERKEN »
c1
c2
c4
c5
c7
c8
c10
c11
c12