Montèl in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

De nieuwe collectie van Montèl is nú te bewonderen in onze showroom! Kom gerust langs en profiteer van 10% korting op de hele Montèl-collectie, dus óók op nieuw. Deze actie loopt t/m zondag 3 mei a.s. Vraag naar de voorwaarden.

U bent op zoek naar een voordelige bank of hoekbank, maar u wilt liever niet inleveren op kwaliteit en vormgeving? Montèl bewijst dat een kwalitatief hoogwaardige design bank of hoekbank beschikbaar is voor elk budget. De Montèl Brandstore van Haverkort is exclusief in Drenthe! Bij Haverkort betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een Montèl bank, hoekbank of fauteuil. Ook verkrijgbaar bij Haverkort: prachtige Montèl salontafels, eetkamertafels en -stoelen en (relax)fauteuils voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De bank is mooi. De prijs nog mooier!

Big Deals bij Montèl!

De Montèl Big Deals zijn van start gegaan! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een relaxfauteuil of verliefd wordt op een van onze SALE-modellen. Je scoort tijdens de BIG DEALS altijd een Montèl met korting!

Montèl Brandstore

De Montèl Brandstore van Haverkort is exclusief in Drenthe! Laat u adviseren door de ervaren medewerkers van Montèl, de grootste zitspecialist van Nederland!

Maatwerk voor elk budget

Smaken verschillen en elk mens is uniek. Daarom maakt Montèl uw bank of fauteuil volledig op maat voor u met 1001 mogelijkheden en verrassend betaalbaar.

Montèl Woonmagazine

Vraag nu het Montèl Woonmagazine aan. In het Woonmagazine vind je tal van leuke items, tips, trends, inspiratie, kleuren en de nieuwe collectie 2019!

Vraag hier het Montèl Woonmagzine aan

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.