Topform in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Het puur Nederlandse meubelmerk Topform mag zich al meer dan een halve eeuw toonaangevend noemen. Topform levert unieke en functionele design meubelen.
De collectie bestaat voor een groot deel uit banken, maar Topform produceert ook bijzonder vormgegeven fauteuils, relaxfauteuils, modulaire kasten, strakke dressoirs en salontafels, bijzettafels en eetkamertafels en -stoelen.

Nederlands design

Topform fauteuils, relaxfauteuils, banken en hoekbanken: Nederlands design in zijn beste vorm! Topform geeft uw interieur een luxe uitstraling en is opvallend betaalbaar.

Excentriek design

De ontwerpen van Topform zijn vaak excentriek, strak en speels. Er wordt extra aandacht besteed aan details zoals bijzondere stiknaden, mooie grepen of opvallende poten.

Bezoek ook onze Bert Plantagie Brandstore

Topform bij Haverkort

Topform levert unieke en functionele design fauteuils, relaxfauteuils, banken en hoekbanken. Kom proefzitten bij Haverkort.

Bezoek ook onze Montèl Brandstore

Passie & Vakmanschap vanaf 1936

Ook verkrijgbaar bij Haverkort Interieurs: de Topform lifestyle collectie. De luxe van Topform met een modern landelijke uitstraling.

Bekijk ook onze Beautiful Life collectie

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.