Stressless in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Het bijzondere Noorse meubelmerk Stressless brengt comfort naar een hele nieuwe dimensie. Een Stressless fauteuil, relaxfauteuil, bank of hoekbank stelt u in staat om volledig te ontspannen en onthaasten. Even ontsnappen aan de hectiek van alledag en de stress helemaal van u laten afglijden.

Elke Stressless bank of fauteuil vindt zijn oorsprong in de Ekornes® fabriek in Sykkylven, gelegen tussen indrukwekkende bergen en fjorden. U kunt zich voorstellen dat deze bijzondere omgeving de ontwerpers van Stressless inspireert tot het creëren van fauteuils, relaxfauteuils, luxe banken en hoekbanken die de mens evenveel innerlijke kalmte en helderheid brengen als de natuur in al zijn glorie. Uit respect voor deze natuur wordt elke Stressless op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd.bekijk de nieuwste Stressless folder

Comfort in het kwadraat

Ontstressen is geen overbodige luxe. Uw lichaam en geest vragen om een Stressless! Stressless brengt comfort naar een hele nieuwe dimensie. Even Stressless!

Neem ook een kijkje in onze Comfort & Relaxstudio

Klassieke of strakke lijnen?

Welke Stressless fauteuil of relaxfauteuil past perfect bij u? Gaat u voor een klassieker of spreken de slanke lijnen en het stalen frame van de Stressless Metro u aan?

Stressless bij Haverkort

Zoekt u een ultracomfortabele en volautomatische fauteuil of bank waarop u perfect kunt zitten én liggen? Stressless ontwierp hem en Haverkort heeft hem voor u klaarstaan!

Flexibele modules

Dankzij de flexibele modules kunt u kiezen uit drie maten, die voorzien zijn van een gepatenteerde slaapfunctie, hoofd- en lendensteun en een gebruiksvriendelijk glijsysteem.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.