Seuren in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Praten, lachen, genieten van elkaar en een goede maaltijd, nieuwe herinneringen creëren en oude ophalen met familie en vrienden… het gebeurt allemaal aan tafel.
Hoeveel schoonheid en vakmanschap kan een tafel uitstralen?
Hoeveel vrijheid kunt u krijgen wanneer u uw eigen droomtafel wilt creëren?
Seuren bewijst het!

Gewaagd & Creatief

Bent u op zoek naar een sterke, robuuste tafel met een sierlijke uitstraling? Durft u te gaan voor een uitzonderlijk, gewaagd en creatief ontwerp? Dan zoekt u een Seuren tafel!

Bekijk ook andere tafels in onze collectie

Seuren: hout, ambacht & design

U als toekomstig eigenaar bepaalt zelf hoe uw tafel eruit gaat zien. Kies uit vier soorten hout en een breed scala aan ontwerpmogelijkheden en creatieve oplossingen.

Krijg meer creatieve inspiratie in ons Advieshuis

Unieke tafels met karakter

Een tafel van Seuren is net zo uniek als uzelf! De ontwerpen van Seuren vallen op door hun krachtige looks en elegante uitstraling.

Seuren bij Haverkort

Bent u nieuwsgierig naar de bijzondere tafels van Seuren? Bent u benieuwd of u bij Haverkort uw absolute droomtafel kunt realiseren? Kom langs en laat u verrassen door Seuren.

Bekijk ook onze Bert Plantagie collectie

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.