Riegel in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Het optimaal inrichten van een woonruimte is vaak een lastige klus. Maar niet voor Riegel, het zusje van het Hollandse designmeubelmerk Interstar. Riegel biedt maatwerkoplossingen voor elk interieur. Uw specifieke woonwens is voor Riegel een uitdaging!


Flexibel wandsysteem

De flexibele wandsystemen, solitaire kasten en dressoirs van Riegel geven u als klant volledig vrij spel. Want als we zeggen ‘flexibel’ dan bedoelen we ook: flexibel!

Maak gebruik van ons 3D advies

Riegel hét wandsysteem

Bij een wandsysteem van Riegel worden staanders tussen de grond en het plafond geplaatst. Daartussen kunnen open/gesloten kasten worden geplaatst; maar ook een haard is mogelijk.

Voor het beste maatwerk in wandsystemen gaat u naar Haverkort Interieurs

Riegel wanddesign bij Haverkort

De exacte invulling van elke module waaruit uw wandsysteem is opgebouwd? Die bepaalt u zelf. Tot op de millimeter. Samen ontwerpen we uw ideale Riegel wandsysteem.

Combineer het wandsysteem Riegel met Interstar

De montage?

Haverkort laat dit uitvoeren door hun eigen vakkundige montageteam. Zo weet Haverkort zeker dat u het beste van het beste krijgt en dat de afwerking perfect is.

Wij zorgen voor een perfect eindresultaat

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.