PTMD in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Kiest u voor luxe en design, of gaat u liever voor betaalbare woonaccessoires die gemaakt zijn voor het grote publiek? Kiezen is niet nodig! PMTD combineert creativiteit en trendy design met vakmanschap in opvallend mooie woondecoraties en -accessoires die zeer vriendelijk geprijsd zijn.

PMTD begon in 1992 met een kleine collectie potten en manden. Doel: een brug slaan tussen creatieve kunstenaars enerzijds en voordelige standaardproducten, die op grote schaal gemaakt worden, anderzijds. Waarom zou je kiezen voor normaal en standaard, terwijl je ook kunt kiezen voor geweldig en uniek? En waarom zou je een fortuin moeten betalen voor een bijzondere woonaccessoire? PMTD bewijst dat bijzonder en luxe absoluut niet duur hoeft te zijn!

Interieur- & Woonaccessoires

PTMD heeft een uitgebreide collectie met geheel eigen stijl en identiteit. PMTD staat voor sfeervol, stijlvol, trendy, warm, rustiek en een hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Kom sfeerproeven in onze inpandige woonboerderij uit 1860

‘Outside the box’

Houdt u van design waarbij ‘outside the box’ is gedacht? PMTD gaat een stapje verder en laten ‘the box’ het liefst helemaal links liggen en laten zich volledig leiden door hun creativiteit.

Bijzondere ontwerpen

De kleinmeubelen van PMTD hebben een zeer moderne uitstraling, maar ogen toch warm en rustiek doordat vaak gekozen is voor natuurlijk vormen en lijnen.

Bekijk ook onze By Boo collectie

PMTD maakt uw interieur áf!

Bij Haverkort vindt u potten en aardewerk, handgeblazen glaswerk, klokken, een gegoten aluminium collectie, windlichten, kaarsen en een schitterende collectie kunstbloemen.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.