Machalke in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Op de handgemaakte lederen banken van Machalke zit u als een koning!
Dit moderne merk biedt zeer luxe zitmeubelen met een ongekend zitcomfort.

Hoe ziet uw ideale bank of hoekbank er eigenlijk uit? Dat weet u zelf natuurlijk het beste. Daarom biedt Machalke u de mogelijkheid om uw eigen unieke bank samen te stellen. Met Machalke weet u zeker dat uw favoriete bank of hoekbank perfect past bij uw eigen smaak en de rest van uw interieur!

Moderne uitstraling

Deze comfortabele (hoek)banken en fauteuils van Machalke hebben een moderne uitstraling en zijn leverbaar in diverse kleuren en soorten leder of stof.

Machalke bij Haverkort

Bij Haverkort kunt u twee van de meest succesvolle Machalke modellen vinden: de bank Pablo en de bank Manolito.

Bekijk ook andere (hoek)banken in onze collectie

Eerste plaats

Het vakmanschap en het beste leer staan nog steeds op de eerste plaats bij Machalke. Machalke is een kwaliteitsproduct welke jaren meegaat.

Handgemaakt

Op de handgemaakte lederen banken van Machalke zit u als een koning! Dit moderne merk biedt zeer luxe zitmeubelen met een ongekend zitcomfort.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.