Leolux in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Comfort, kwaliteit, kunst en duurzaamheid.
Dat zijn de kenmerken van een Leolux tafel, eetkamerstoel, fauteuil, bank of hoekbank.
Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen.
Wij tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio.
U bent hier bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Superieur in je interieur

Nederlands vakmanschap sinds 1934! Exclusief voor jou: een niet te missen designstuk. Met Leolux denk je generaties vooruit!

Leolux Select Store

Haverkort mag zich Leolux Select Store noemen. Wij tonen een ruimere collectie. U bent hier bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Stel uw Leolux meubel samen!

Leolux = aangenaam zitten

Leolux staat bekend om zijn eigenzinnige ontwerpen en fraaie, verfijnde afwerking. Maar altijd krijgt 'aangenaam zitten' de hoogste prioriteit!

Ontdek meer Nederlandse topmerken in de Designstraat

Design meubelen op maat

Leolux combineert de ambacht van toen met de moderne technieken van nu. Elk Leolux meubel wordt speciaal gemaakt naar uw specifieke wens en smaak.

Uw specifieke wensen bespreken we graag in ons Advieshuis

Betaalbaar design

Leolux is Nederlands bekendste designproducent. Het team van designers, heeft als doel mooie, luxe zitmeubelen toegankelijk én betaalbaar te maken voor het grote publiek.

Always notice Leolux

Kennis en kunde opgebouwd in meer dan acht decennia geven dit merk een beslissende voorsprong. Niet altijd zichtbaar aan de buitenkant, maar duidelijk voelbaar als u gaat zitten.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.