Harvink in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Meubels die je raken nog voordat je zit. Een Harvink is ervoor gemáákt om u de hoogste vorm van ontspanning en comfort te bieden. Elk oogstrelend ontwerp roept verwondering en emotie op. Elk model heeft een frame van hout of metaal en een binnenzijde met kussens. Sander Prinsen kiest in zijn ontwerpen het liefst voor metaal. Het materiaal fascineert en inspireert hem. “Het is hard en zacht. En tegelijkertijd zacht en lenig. Ik creëer er ranke meubels mee, die lijken te zweven.” Goed te weten: een Harvink is op en top Nederlands, want elk meubel is volledig vervaardigd van materiaal van eigen bodem, waarbij gekozen is voor duurzaamheid. De bekleding is slijtvast, terwijl de hoezen tóch afritsbaar zijn. Zo weet u zeker dat u jarenlang verliefd blijft op uw bijzondere Harvink.


Harvink: Vakwerk in Dutch Design

Een Harvink is ervoor gemáákt om de hoogste vorm van ontspanning en comfort te bieden. Op en top Nederlands!

Dynamisch, tijdloos en altijd in beweging

Elk model heeft een frame van hout of metaal. De bekleding is slijtvast, terwijl de hoezen tóch afritsbaar zijn.

Jarenlang verliefd op uw Harvink!

Elk meubel is vervaardigd van materiaal van eigen bodem, waarbij gekozen is voor duurzaamheid. Harvink ontwerpt eyecatchers.

Ook nieuw in de collectie is Castelijn

Bewonder de nieuwe Harvink Studio

Iedere klant krijgt het meubel dat door ervaren en gepassioneerde vakmensen onder handen is genomen. Maatwerk waar je de liefde in terug ziet.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.