Feelings in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Feelings, een nieuwe collectie bij Haverkort Interieurs. Shop de trends en mix en match meubels, verlichting en sfeermakers tot jouw interieur. In onze showroom vindt u het 'Feelings souterrain'.
800 m2 wonen met gevoel voor sfeer. Trendy, eigentijds en altijd actueel. Je kunt je er van alles bij voorstellen. Jouw thuis. De accessoires en verlichting van Feelings zijn instore verkrijgbaar bij Mooiweer Styling & Decoratie.

Bekijk hier de nieuwste Feeling Folder


Bekijk hier de nieuwste Feelings catalogus


Feelings bij Haverkort!

De wat donkere tinten geven dit interieur een knusse sfeer, gezelligheid en warmte. De kleuren zijn prachtig op elkaar afgestemd.

Vraag onze adviseur voor een interieuradvies op maat!

Retro Chique!

Warm, zacht, rond. Aaibare stoffen, goudkleurige accessoires en intense kleuren. Veel chiquer dan in dit interieur gaat het niet worden.

Bekijk ook onze Stressless collectie

Modern Mix!

Veel licht, natuurlijke, zachte tinten en ronde vormen. Eenvoud, rust en ruimte zijn ook woorden die goed bij deze stijl passen. Stel zelf je eettafel of eetkamerstoelen samen!

Kom proefzitten bij Haverkort

Welkom Hugo en Toronto!

Ze zijn allebei nieuw in onze collectie. Hoekbank Hugo met afgerond eiland past perfect in Modern mix. Het is stijlvol en modern. En zit ook nog eens heerlijk.

Industrial Elegance!

De industriële stijl is niet meer weg te denken in het hedendaagse interieurpalet. Ruige materialen als staal, steen, beton, ruw hout en leer bepalen de sfeer van deze inrichting.

Feelings accessoires en verlichting bij Mooiweer Styling & Decoratie

Knappe combi!

Stijlen met elkaar mixen: het kan, het mag, het is spannend. En meestal gebeurt het al automatisch. Omdat je een deel van je meubels inruilt voor nieuwe.

Feelings bij Haverkort!

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.