Castelijn in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels, 100% in Nederland ontworpen en gemaakt door een trots Castelijn-team. In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Castelijn, de makers van design.

De makers van design

Castelijn Meubelfabriek maakt al sinds 1958 strakke, eigentijdse design kasten, design tafels, bureaus, vergadertafels en ook maatwerk meubilair.

Oer-Hollandse fabrikant

Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. Alles wordt in Nederland ontworpen én geproduceerd, waar Castelijn erg trots op is.

Bekijk ook het Nederlandse merk Topform

Fantastisch afgewerkt!

De exclusieve kasten en tafels worden gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve materialen waardoor de unieke ontwerpen nóg beter tot hun recht komen.

Castelijn bij Haverkort

Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag jij ook bij aan een stukje natuurbehoud! Bewonder de Castelijn modellen in onze showroom.

Bekijk ook onze Montèl Brandstore

Zoek je een specifiek model?

Haverkort is officieel dealer van Castelijn en kan alle modellen van dit Nederlandse designmerk leveren. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden of een interieuradvies op maat!

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.