Bree's New World in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Het merk Bree’s New World herbergt nog het ware vakmanschap dat komt kijken bij het ontwerpen en produceren van hoogwaardige meubelen. Al in 1897 vervaardigden de traditionele ambachtslieden van Bree’s New World, al meerdere generaties gerund door de familie Van Bree, opvallend vormgegeven banken, stoelen, fauteuils, tafels en kasten.

Comfort & Design

Bree's New World staat voor opzienbarende ontwerpen, die stuk voor stuk eyecatchers genoemd kunnen worden. Comfort en design in perfecte harmonie.

Materiaalkeuze

Qua materiaal biedt Bree's New World een breed scale: van diverse schitterende houtsoorten met verschillende afwerkingen tot glas, aluminium en RVS.

Bekijk ook andere kasten in onze collectie

Bree's New World bij Haverkort

De design collectie van Bree's New World omhelst banken, eetkamerstoelen, fauteuils, eetkamertafels, bijzettafels, salontafels en kasten.

Neem ook een kijkje in onze Montèl Brandstore

Strak & Modern

Voor liefhebbers van een strak en modern interieur vindt u bij de meubelen van Bree’s New World vast en zeker een meubel dat bij u past. Kom gerust eens langs en laat u inspireren.

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.