Bert Plantagie in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

De Bert Plantagie collectie bestaat uit design eetkamertafels, eetkamerstoelen, kasten en banken en spreekt een zeer breed publiek aan. Bert Plantagie werkt samen met een aantal gerenommeerde Nederlandse ontwerpers, zoals Roderick Vos, Hans Daalder, Stefan Steenkist en Thijs Smeets.
Met als resultaat: trendy, vernieuwende en stijlvolle design meubelen.

Bert Plantagie

Zeven Nederlandse ontwerpers zorgen voor trendy, vernieuwende en stijlvolle design meubelen. Deze stijlvolle Dutch design meubelen zijn te zien bij Haverkort Interieurs.

Bezoek ook onze Montèl Brandstore

Bert Plantagie = Puurheid

Puurheid in het ontwerp en materialen. Modern en herkenbaar Nederlands design van hoge kwaliteit. Dat zijn de banken, kasten, eetkamerstoelen en tafels van Bert Plantagie.

Bekijk ook andere eetkamerstoelen in onze collectie

Bert Plantagie bij Haverkort

Nieuwsgierig naar Bert Plantagie? Wandel dan eens door onze Bert Plantagie Brandstore en vind meest de bijzondere ontwerpen. Inspirerend!

Bert Plantagie: Tijdloos modern!

Met zorg met de hand vervaardigd uit natuurlijke & hoogwaardige materialen. Alle materiaalsoorten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en kunnen onderling met elkaar gecombineerd worden op diverse modellen.

Haverkort Interieurs is sterk in maatwerk!

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.