Banz Bord in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

U wilt stijlvol wonen? Geef uw woonruimte een extra dimensie met de zwevende wandmeubels van Banz Bord! Banz Bord bewijst dat moderne en functionele vormgeving, ruimte, opbergmogelijkheden en betaalbaar design wél samengaan. Op zoek naar betaalbaar design? Haverkort Interieurs biedt kwaliteit en luxe voor elke portemonnee!

Zwevende wandmeubels > tijdloos design

Een uniek zwevend concept, waarbij wandkasten en wandplanken onafhankelijk van elkaar op elke plek, onzichtbaar aan de wand kunnen worden gemonteerd.

Maatwerk wanddesign bij Haverkort!

Flexibiliteit in vorm, kleur en maatvoering

Banz Bord verschaft u een ongekende vrijheid om uw wandmeubel volledig naar persoonlijke voorkeur en situatie samen te stellen.

Bekijk ook de op maat te maken wandoplossingen van Riegel

Ruimte voor creativiteit!

Banz Bord is dit jaar 55 jaar uitvinder, pionier en producent van “zwevende design wandplanken en kasten” van buitengewoon hoogwaardige topkwaliteit.

Ga naar het Advieshuis

Volledig naar eigen wens samen te stellen!

Het strakke, volkomen tijdloze design van de in Nederland geproduceerde wandmeubels van Banz Bord maakt dat u er niet snel op uitgekeken zult raken.

Bekijk ook de mogelijkheden van Interstar

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.