Passe Partout in de regio Emmen, Assen, Hardenberg, Hoogeveen en Coevorden

Nieuw bij Haverkort: De Passe Partout Studio! Een super sfeervolle, rijk gemeubileerde loft met een loungy warme uitstraling. Prachtig aangekleed met de mooiste accessoires. Een aanwinst voor onze collectie. Ontdek 'Low Dining'. Actief relaxen, maar wél aan tafel. Het is dineren en loungen tegelijk op een set die een kruising is tussen een eethoek en een loungeset. Een klasse apart.

Primeur: Passe Partout Pommeline.

Wát een blikvanger: Letterlijk gezellig met elkaar rondom de tafel. Loungen in optima forma!

Passe Partout: Sfeervolle inspiratie!

Bezoek onze prachtige stijlstudio. Kom langs om ideeën op te doen of voor een interieuradvies op maat!

Nieuw: de collectie van Passe Partout!

Low Dining voelt, vanwege de minder hoge stoelen en tafel, minder formeel dan tafelen aan een 'hoge' eethoek; en ook vele malen relaxter!

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout

Passe Partout wordt ontworpen in België en vervolgens handgemaakt in Europa. Gemaakt met passie. De collectie is warm, rijk, en uitermate uitnodigend!

Maak gebruik van ons 3D advies

Een supertrendy studio!

Kom dit vernieuwende concept bekijken en uitproberen in onze gloednieuwe Passe Partout Studio. De collectie straalt kwaliteit, warmte, comfort en innovatie uit.

Passe Partout bij Haverkort

Rijke stoffen, mooie materialen, verrassende combinaties en prachtige accessoires. Loungen in optima forma. Wauw!

Bekijk ook onze Harvink collectie

Geïnteresseerd of advies nodig?

Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. Wij staan naast u en denken met u mee. Rekent u op professioneel en betrouwbaar advies, veel persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen, perfecte service en een fantastisch eindresultaat, maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs.